A asiş Küpeşteci Denizci 27 Tem 2007 #1 Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? Evet herkes silmek istediği şeyi yazsın lütfen
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 27 Tem 2007 #3 Eheheee... Muhittin Silik zaten başka bişe söleseydin... BEn de Gürboyu Silerdim:
K kedito Küpeşteci Denizci 27 Tem 2007 #4 ben de geri dönüşüm kutusunu silerdim.. neden diye sormayın.. gıcıklık olsun
C celalkapitan Misafir 28 Tem 2007 #6 benim elimde silgi olsa ilk önce şu karnımı silerim sorası allah kerim
D dabbe Küpeşteci Denizci 28 Tem 2007 #7 kötü anılar ve kapuska silgi olsam yaşadığım kötü anıları silerdim herhalde.. hep hatırlamak üzücü.. ve bir deeee kapuska yemeğini silerdim müfredattan mutfaktan işte her neyse.. hiç hoş bi yemeq diill..sildim gitti:tongue:
kötü anılar ve kapuska silgi olsam yaşadığım kötü anıları silerdim herhalde.. hep hatırlamak üzücü.. ve bir deeee kapuska yemeğini silerdim müfredattan mutfaktan işte her neyse.. hiç hoş bi yemeq diill..sildim gitti:tongue:
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 28 Tem 2007 #8 Sil Sil Ben de sevmem onu Ben Bi de Peynir Ve Yogurdu Siliim o zmn...Iğğğğğğğ :?
A asiş Küpeşteci Denizci 28 Tem 2007 #11 o dediklerinin hiçbirini bilmiom zaten ben:tongue: şanslıyım demekki dimi
X xywz Misafir 28 Tem 2007 #12 hehee hehe siz ne yıyosunuz yaw hamburger cola patates bendenmısınız yoksa bende silmek istesem, " keske yapmasaydım" dedıgım seyleri silmek isterdimm.. ama nerdeeee....
hehee hehe siz ne yıyosunuz yaw hamburger cola patates bendenmısınız yoksa bende silmek istesem, " keske yapmasaydım" dedıgım seyleri silmek isterdimm.. ama nerdeeee....
T taytinik Küpeşteci Denizci 30 Tem 2007 #13 elımde bir silgi olsa ilk yapıcam iş su amerıka yı harıtadan sılmek olurdu ilk yapıcam iş
T taytinik Küpeşteci Denizci 23 Eyl 2007 #14 5 yıl bırıyle tanıstıgım gunu silerdım hıc olmamasını isterdım
A amator007 Küpeşteci Denizci 27 Eyl 2007 #18 bır arkadasım var muthıs kıskanc heralde ucundan bırazını sılerdım...
S seyyah Denizci Denizci 28 Eyl 2007 #20 neyimi silerdim ????? DENİZSİZ geçirdiğim her günü silerdim hayatımdan DENİZ olmadan asla olmaz yapamam...............................
neyimi silerdim ????? DENİZSİZ geçirdiğim her günü silerdim hayatımdan DENİZ olmadan asla olmaz yapamam...............................