A armagankaptan Küpeşteci Denizci 15 Şub 2012 #1 roc sınavı hakkında genel bır bılgı verebılırmısınız ve cıkmıs soruları nereden bulabılırız
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 15 Şub 2012 #2 GMDSS Sınavları bölümünden çalışabilirsiniz, GMDSS Sınavları - Denizcilik Fakültesi
A armagankaptan Küpeşteci Denizci 15 Şub 2012 #3 malesef dedıgınız yerde herhangı bır sey bulunmuyor bu aykı roc sınavına gırecegım yalnız hıcbır yerden bır kaynak bulamadım yardımlarınızı beklıyorum
malesef dedıgınız yerde herhangı bır sey bulunmuyor bu aykı roc sınavına gırecegım yalnız hıcbır yerden bır kaynak bulamadım yardımlarınızı beklıyorum
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 15 Şub 2012 #4 GMDSS Bölümüne sadece GOLD Üyeler katılabilir.
A armagankaptan Küpeşteci Denizci 8 Mar 2012 #5 tum stcw onlıne deneme sınavı olan bı sıte varmı? yada bu denemelerden elınde olanlar varmı herkese selam
tum stcw onlıne deneme sınavı olan bı sıte varmı? yada bu denemelerden elınde olanlar varmı herkese selam