GOC Sınavına Giriş Belgeleri

Kaptan Batuhan

Küpeşteci
Denizci
Arkadaslar limandan bana sınava giriş için kendim elle doldurduğum evrakları verdiler ve aday numarası bile yazmıyo adama sordum bu kadar mı diye cevap vermeye tenezzül bile etmedi. Sınava girerken yanımızda hangi belgelerin bulunması lazım

limandan aldığınız bu gmdss sınavına girebilir belgesi ve emek ankara ziraat bankasına yatırmış olduğunuz 86 tl lik makbuz , ayrıca nüfus cüzdanı sınav için yeterlidir

Merhabalar arkadaşlar. Bir şey soracağım; başka konu açmak istemedim burdan cevap alabilirsem çok sevinirim.
Şubat 2013 GOC sınav kayıtları başlar başlamaz başvurumu yaptım ve sınav giriş belgemi aldım.
Ancak ilerleyen günlerde sınav yeri değişti ve İTÜ yerine Yıldız Teknik'te sınav olacağımız söylendi.
Şimdi benim Sınav Giriş Belgemde, Sınava Gireceği Yer bölümünde İTÜ Denizcilik Fakültesi yazmakta.
Bu nedenden ötürü bir problem yaşar mıyım?
Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Dostum elimizde olan bir şey de yok; sorun olmaması gerek aslında ama ben artık herşeyden şüphelenir oldum. Umarım bir terslik yaşamayız.
Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

Sınav yeri değişmesi belgeyi geçersiz kılmaz, üstte arkadaşın dediği gibi,

- Harç Makbuzu (belirtilen şekilde yatırılmış olacak)
- T.C. Kimlik belgesi
- Sınava Giriş Belgesi

yeterli olur.

Anladım. Evraklar, hizmetler, şunlar bunlar son zamanlarda bir sürü sıkıntı çıktığı için karşıma herşeyden şüphelenir oldum. Teşekkür ederim yanıtladığınız için.

Geri