GOSS Yat Kaptanlığı Sınavı Hakkında

karadas

Küpeşteci
Denizci
Merhaba, yat kaptanlığı için goss a giriş yaptım şifre parola vs. randevu almak istiyorum ama her bir ders için ayrı ayrı saat ve randevu veriyor bu normal mi mesela 12 şubatta marmaris goss merkezinde 1 ders saat 8:50, bir ders 11:00 bir ders 14:00 e randevu veriyor. Yani tüm derslerden sınava girebilmek için 2,5 gün sınava girmek gerekiyor bir günde 3 oturum var ve en fazla üç ders için randevu veriyor. bu normal mi????

Bir de her bir sınav için ayrı ayrı sınav ücreti mi ödemem gerekiyor. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bir günde 3 sınav oluyor. Öğleden önce 09:30 ve 11:00, öğleden sonra 14:00. Bir günde 3'ten fazla randevu alamıyorsunuz. Eğer aldığınız randevuyu iptal etmek istiyorsanız randevu alır gibi aynı dersi seçin, sonra Goss merkezini seçin, saatin yanındaki işareti kaldırın iptal oluyor.

Sınav ücreti hakkında ise, eğer tüm dersleri ilk hakkınızda geçerseniz tekrar ücret yatırmanıza gerek yok. Ancak ister 1 ister 7 dersten kalmış olun her halukarda yeni bir hak almak için tekrar 86 Tl. yatırmanız gerek.

Ziraat Bankası hesabına para yatacağı için 30 Tl. havale ücreti alıyor banka. Bunun için Ziraat Görüntülü İşlem atmlerini kullanırsanız ücret alınmaz. PTT'den ödeme yaparsanız 7,50 Tl. havale masrafı alınıyor. Havale ücreti konusunu kendiniz de araştırın.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, yani her bir oturumda en fazla bir dersten sınava girilebiliyor ve 86tl yatırılan sınav ücreti tüm dersler için birer sınav hakkı tanımış oluyor.

tekrar teşekkürler...

Evet aynen öyle. 1 dersten de kalmış olsanız 86 lira yatırmak gerekiyor. Toplam 6 hak var zaten. Eğer böyle bir durum olursa benim yaptığım yöntemi yapın. Mesela 2 dersten kaldınız diyelim, kalmadıklarınıza girin ki onlardan da kalırsanız hepsine birden para yatırmış olursunuz. Öteki türlü tekrar tekrar para yatırırsanız zararlı çıkarsınız.

Geri