S sui Küpeşteci Denizci 20 Oca 2017 #1 İki aylık kısa staj bulmam lazım çok acil :/ şu anda alım yapan şirketler var mı bildiğiniz
Erman Türkyılmaz Denizci Denizci 21 Oca 2017 #2 Sigortanı okul karşılıyorsa İDO 'ya başvur bence. Upvote 0 Downvote
S sui Küpeşteci Denizci 21 Oca 2017 #3 Karşılıyor evet başvurmak için gittim ama telefon numarası verdiler görüşmek için aradım açmadılar bide referans bulmam gerekiyor sanırım Upvote 0 Downvote
Karşılıyor evet başvurmak için gittim ama telefon numarası verdiler görüşmek için aradım açmadılar bide referans bulmam gerekiyor sanırım
Erman Türkyılmaz Denizci Denizci 21 Oca 2017 #4 sui Kullanıcımızdan alıntı: Karşılıyor evet başvurmak için gittim ama telefon numarası verdiler görüşmek için aradım açmadılar bide referans bulmam gerekiyor sanırım Hepsini görmek için tıklayın... Benim bildiğim başvurular artık sadece internetten. Upvote 0 Downvote
sui Kullanıcımızdan alıntı: Karşılıyor evet başvurmak için gittim ama telefon numarası verdiler görüşmek için aradım açmadılar bide referans bulmam gerekiyor sanırım Hepsini görmek için tıklayın... Benim bildiğim başvurular artık sadece internetten.
cpt.kahriman Küpeşteci Denizci 26 Nis 2017 #5 girne üniversitesi denizcilik fakültesi öğrencisiyim 3 aylık uzak yol stajı yapabilceğim şirketler nelerdir? Upvote 0 Downvote
girne üniversitesi denizcilik fakültesi öğrencisiyim 3 aylık uzak yol stajı yapabilceğim şirketler nelerdir?