Merhaba arkadaşlar dün girmiş olduğum sınavda üç tane yeni soru vardı, gerisi eski soruydu ve kolaydı.
Yeni sorular şunlardı.
-MARPOL özel alanlarında gemi bünyesinde sintine operasyonu yapılırken sin seperatöründe aranması gereken özellikler aşağıdakilerden hangisidir.
Cevaplarda, filtrenin bir yıl içinde temizlenmiş olması, seperatörün oto stop yapıyor olması gibi seperatöre ait genel özellikler sayılıyordu. E seçeneğinde ise
ÖZel alanlarda sintine operasyonu yapılmaz, vardı. Cevap buydu.
- Dg egzoz manifoldu kızarıyorsa nedeni?
jeneratör tek çalışıyor / komp basıncı yüksek / skavenç havası soğuk / silindirlerin birinde ovalleşme vardır / art yanma vardır
ben d ve e arasında kaldım, silindirde ovalleşme nedir anlayamadım, bu yüzden ovalleşmeyi seçtim, fakat doğru mu emin değilim.
ESKİ SORULAR İSE şöyleydi
hangisi stop vv değildir : glop, gate, kelebek, musluk, gazlı redyusin
gazlı redyusini seçtim ben
Bir soruda yükselen (lift) çek valfi soruyordu (basınçlı devrelerde hangisi kullanılır)
Bir soruda, verimi 0,8 olan santrifüj pompanın gücü 6 kw ise elektrik motor çıkış gücü nedir
4,8 - 5,2 - 6,8 - 7,5 - 8 kw
Hangisi santrijüf pompanın elemanı değildir - kroshed
Salinometre nerede kullanılır - tatlı su üreticisinde
kazan kaynama belirtisi değildir - ben konderserde vakum bozulması dedim ama emin değilim
Bir soru da şöyleydi.
Kalınlığı 10mm, 6mx2mlik bir sacın yoğunluğu 7,8 gr/cm3 tür. 5 tanesinin kütlesi nedir.
basit bir soru anlayacağınız.
Sonuç olarak kolay bir sınavdı, herkese başarılar.
Yeni sorular şunlardı.
-MARPOL özel alanlarında gemi bünyesinde sintine operasyonu yapılırken sin seperatöründe aranması gereken özellikler aşağıdakilerden hangisidir.
Cevaplarda, filtrenin bir yıl içinde temizlenmiş olması, seperatörün oto stop yapıyor olması gibi seperatöre ait genel özellikler sayılıyordu. E seçeneğinde ise
ÖZel alanlarda sintine operasyonu yapılmaz, vardı. Cevap buydu.
- Dg egzoz manifoldu kızarıyorsa nedeni?
jeneratör tek çalışıyor / komp basıncı yüksek / skavenç havası soğuk / silindirlerin birinde ovalleşme vardır / art yanma vardır
ben d ve e arasında kaldım, silindirde ovalleşme nedir anlayamadım, bu yüzden ovalleşmeyi seçtim, fakat doğru mu emin değilim.
ESKİ SORULAR İSE şöyleydi
hangisi stop vv değildir : glop, gate, kelebek, musluk, gazlı redyusin
gazlı redyusini seçtim ben
Bir soruda yükselen (lift) çek valfi soruyordu (basınçlı devrelerde hangisi kullanılır)
Bir soruda, verimi 0,8 olan santrifüj pompanın gücü 6 kw ise elektrik motor çıkış gücü nedir
4,8 - 5,2 - 6,8 - 7,5 - 8 kw
Hangisi santrijüf pompanın elemanı değildir - kroshed
Salinometre nerede kullanılır - tatlı su üreticisinde
kazan kaynama belirtisi değildir - ben konderserde vakum bozulması dedim ama emin değilim
Bir soru da şöyleydi.
Kalınlığı 10mm, 6mx2mlik bir sacın yoğunluğu 7,8 gr/cm3 tür. 5 tanesinin kütlesi nedir.
basit bir soru anlayacağınız.
Sonuç olarak kolay bir sınavdı, herkese başarılar.

DENİZCİLERE Özel Ürünler