O omar54 Küpeşteci Denizci 11 Tem 2019 #1 merhabalar bu gün girdiğim meteoroloji sınavından 90 aldım. daha önce denk gelmediğim 2 soruyla karşılaştım. 1. * işaretinin ne manaya geldiğini soruyor. cvp: kar 2. cebelitarık boğazındaki genel akıntı yönünü sormuş. 'doğu yönünde' şıkkını işaretledim.
merhabalar bu gün girdiğim meteoroloji sınavından 90 aldım. daha önce denk gelmediğim 2 soruyla karşılaştım. 1. * işaretinin ne manaya geldiğini soruyor. cvp: kar 2. cebelitarık boğazındaki genel akıntı yönünü sormuş. 'doğu yönünde' şıkkını işaretledim.
Erman Türkyılmaz Denizci Denizci 9 Ağu 2019 #3 wastfc Kullanıcımızdan alıntı: hangı kaynaktan hazırlık yaptın sınav ıcın? Hepsini görmek için tıklayın... Ayşe Yılmaz :F
wastfc Kullanıcımızdan alıntı: hangı kaynaktan hazırlık yaptın sınav ıcın? Hepsini görmek için tıklayın... Ayşe Yılmaz :F
Erman Türkyılmaz Denizci Denizci 12 Ağu 2019 #5 wastfc Kullanıcımızdan alıntı: ayse yılmaz karısık kanka Hepsini görmek için tıklayın... Çok detaylandırmadan bir ufak özet çıkarsan :F
wastfc Kullanıcımızdan alıntı: ayse yılmaz karısık kanka Hepsini görmek için tıklayın... Çok detaylandırmadan bir ufak özet çıkarsan :F