25.08.2015 İzmir Vardiya

cemal0071

Küpeşteci
Denizci
25.08.2015 İzmir Vardiya soruları
Genelde şekil çıktı..bi de kitaptan da çok çıktı..Hatırladıklarım şunlar..
bi yelken şekli vermiş kitapta yok.sivri ucu aşağı bakan koni var sadece..bu nedir diye?
Gündüz yelken kullanan yelkenli yaptım..şıklarda bi de hem makine hem de hem yelken kulllanan yelkenli vardı,emin değilim.bana a şıkkı ilk söylediğim yakın geldi.öteki de son şıktı.bilenler yazsın lütfen..
şu kitaptaki trol çeken 200m den fazla sorusu çıktı...
yedek çeken ve çekilen tekneler 50m ve 200mden uzunsa gündüz ne çeker çıktı?Eşkenar dörtgen..
şekil verdi kırmızı beyaz,balıkçı..iskele tarafı iki kırmızı..Cevap iskelesi geçişe uygun değil..
yine bi şekil hatta kitapta var..mayın ve tarama gemisi sorusu..sancağı engelliydi sanırım.2 siyah küre yazıyodu soruda..sancağı tehlikeli diye cevap..
Hangisi manevrası kısıtlı tekne değildir?
Gırgır balıkçısı cevap..
3 tane seçenek vermiş...Solasa göre sorumluluk sahipleri hiçbi şekilde kaçamazlar cezadan yazıyodu.Kimler etkilenir sormuş?
I Tekne sahibi II Kaptan III gemiadamı..
cevap 1-2-3 yani hepsi..kitapta yok..
sığ suda bilmem ne sorusu çıktı.cevap her zaman asgari emniyetli hızda seyredilmeli..kitapta var..
Yedek çekilen tekne hangi seda işaretlerini verir çıktı? Cevap 1 uzun 3 kısa..
aşağıdakilerden hangisi kısıtlı görüştür? Kitapta yok..
1-kum fırtınası 2-sağanak yağmur 3-kar 4-fırtınaydı sanırım..
ben hepsi dedim
şekil sorusu kitaptaki 74.soru aynen çıktı..cevap c..Tarama ve su altı bilmem ne..
Bi d yine manevrası kısıtlı gemi vermiş iskelesi engelli..iskelesinde 2 siyah küre gördün.naparsın vardı?
cevap iskelesinden geçmem..
Arkadaşlar..Vardiyaya girecekseniz şekillere çalışın..şekilsiz haytta geçemezsiniz..çok şekil çıkıyo..
Herkese başarılar...

Geri