arkadaşlar sınava dün girdim hatırladığım sorular şunlar...
1-gemi geridönüşüm ile igili anlaşmanın adıyla anıldığı şehir nedr..
nayrob honkong tokyo gibi secenekler vardı.
2-çatmanın zaman aşımı ne kadardır
3-gemi adamının kıdem tazminatının zaman aşımı nedir
4-bayrak şaahadetnamesi çıktı
5-hags kaptanın seirdeki sorumluluu degidir vardı cevabı taşınan malların sahplernn akkını korumak e b secenek vardı onu şaretledim..
6-solas la ilgli soru vardı baya 4 tane falan kaç kısımdan oluşur vardı.. gemde mnmum standartları hangi anlaşayla belrlenr gib sorular vardı alayına solas yaptım..
7-sintne suyu 5 ppm ise ne yapılır.. overbord açılır falan
8-marpole göre sntne suları yla ilgil soylenenlerden hangs dogrudur diye bi soru vardı 4-12 ml açıkrta baslır dye bi şık vardı onu yatım..
9-işveren gemi adamını ne zaman işten çıkarma hakkına sahptir .. ş yapamayacak kadar hastalanısa dye bi seçenek vardı onu işaretledim
1-gemi geridönüşüm ile igili anlaşmanın adıyla anıldığı şehir nedr..
nayrob honkong tokyo gibi secenekler vardı.
2-çatmanın zaman aşımı ne kadardır
3-gemi adamının kıdem tazminatının zaman aşımı nedir
4-bayrak şaahadetnamesi çıktı
5-hags kaptanın seirdeki sorumluluu degidir vardı cevabı taşınan malların sahplernn akkını korumak e b secenek vardı onu şaretledim..
6-solas la ilgli soru vardı baya 4 tane falan kaç kısımdan oluşur vardı.. gemde mnmum standartları hangi anlaşayla belrlenr gib sorular vardı alayına solas yaptım..
7-sintne suyu 5 ppm ise ne yapılır.. overbord açılır falan
8-marpole göre sntne suları yla ilgil soylenenlerden hangs dogrudur diye bi soru vardı 4-12 ml açıkrta baslır dye bi şık vardı onu yatım..
9-işveren gemi adamını ne zaman işten çıkarma hakkına sahptir .. ş yapamayacak kadar hastalanısa dye bi seçenek vardı onu işaretledim