Kaptan Aşkın Kayık Denizci Denizci 16 Nis 2012 #1 Vardiya Standartlarından Sınava Girecek Ve Colreg İhtiyacı Olan Arkadaşlar İndirebilir..! Google Drive Download
Vardiya Standartlarından Sınava Girecek Ve Colreg İhtiyacı Olan Arkadaşlar İndirebilir..! Google Drive Download
D denizci Küpeşteci Denizci 19 May 2012 #2 selamlar link kırık yenilerseniz çok makbule geçiçek şimdiden tşk ederimm..
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 19 May 2012 #3 Link kırık değil, yazımda hata olmuş düzenledim indirebilirsiniz.
O osman baki gedik Küpeşteci Denizci 27 Nis 2016 #8 OĞLUMUN TEZ ÇALIŞMA KONUSU DENİZDE ÇATIŞMAYI ÖNLEME TÜZÜĞÜ. KONUYLA İLGİLİ BİLGİ ARIYORUM. TEŞEKKÜRLER.
OĞLUMUN TEZ ÇALIŞMA KONUSU DENİZDE ÇATIŞMAYI ÖNLEME TÜZÜĞÜ. KONUYLA İLGİLİ BİLGİ ARIYORUM. TEŞEKKÜRLER.
Kaptan Aşkın Kayık Denizci Denizci 30 Tem 2018 #11 emrhnuz Kullanıcımızdan alıntı: Linkte sorun var Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba linkte problem gözükmüyor ulaşım ve indirilmeye açık şuanda selamlar
emrhnuz Kullanıcımızdan alıntı: Linkte sorun var Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba linkte problem gözükmüyor ulaşım ve indirilmeye açık şuanda selamlar
D Deyes Küpeşteci Denizci 11 Kas 2019 #12 Linkten kural 8 in bir bölümünü kopyalamam gerekmişti. Sanırım korumalı dosya şifre istiyor..