Ekol denizcilik

meraba angelus kardesim YTU elektrik müh. öson sınıf öğrencisiyim elektrik zabiti olabilmem için ne gerekiyor bunun için bir eğitim falan var mı cevaplandırırsan çok sevinirim teşekkürler

muhakkak vardır ama soruna su an tam cevap vermıycemm ama tabıkı sunu enazından bılıyoruz denıze cıkmak için bellı sertıkalara sahıp olman lazım
senınkıde buyuk ihtımal bı kurstur

elk zabtı olmak ıın lıman cuzdanı we stvw sertıfıkalarını almalısın ve boylece gemıde calısmaya baslayabılırsın

ark. tüdev hakkında yeterince arastırma yaptım, uzakyol kaptanı tanıdık var ona sordum; eğitimi gayet güzel ve yeterli diyor isterseniz orayı da düşünün derim....;););)

s.a angelus bnde gelmeyi dusunuomda ekole kaptanlik icin fiyatlar ne? bide mezun oldugumuz zaman is durumu ne neler beklio bizi genel bi bilgi verirsen sevinirim simdiden tesekkurler :D

Arkdaşlar lütfen bana yardım edin ekolcüler=) Ben bu sene liseyi bitiricem açık öğ. okuyorum şu an bitirdikten sonra kaptanlık düşünüyorum ben ekolü önerdi bi arkadaşım ama burdaki fiyatlar nedir.. sadece lise mezunu olmam yeterlimi daha 92 doğumlu gencecik birisiyim bi yol gösterin bana =)

Tamam çok sağol birde şu var ben düz lise okuyorum İngilizcem çok zayıf yani sıfır gibi bişi bu denizcilik okulu için sorun teşkil eder mi ?

merhabalar, ekol denizciliği kayıt ücretini öğrenmek için aradığımızda iki senelik 15000tl olarak bildirildi, ancak internette birtakım yazılar var eğitim katkısı eğitim ücreti gibi başlıklar altında birtakım imzalar attırılıyor ve senelik fiyatı siz farketmeden 16000,- tl'ye geliyor diye belirtilmiş. dogrulugu nedir, bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mi? tesekkürler.

Arkadaşlar ben de ekol e vardiya zabitliği kursuna gitmeyi düşünüyorum...İş bulma olanakları varmıdır? sonraki dönemlerde vardiye zabitliğinden terfi edebilme imkanımız varmı? vardiya zabitleri ülke kara sularında mı görev yapar? yardımcı olursanız sevinirim.

haziran daki goc sınavına giricem gözümde büyüttüm şu sınavı hem sözlü hem uygulama sınavı için kurs varmı ekolde ne zaman başlıyor ne kadar sürüyor bilgi ?

Geri