D DoğukanSAİLOR Denizci Denizci 16 Ağu 2014 #1 Ben GOC için kitap almayı düşünüyorum. Ama birden çok kitabı var. Farklı farklı kişiler yazmış. Bildiğiniz sağlıklı yararlı kitap hangisi?
Ben GOC için kitap almayı düşünüyorum. Ama birden çok kitabı var. Farklı farklı kişiler yazmış. Bildiğiniz sağlıklı yararlı kitap hangisi?
T tamitamtam Denizci Denizci 17 Ağu 2014 #2 Kaptan Sakin Türk'ün DF storede satılan çalışma kitabını al gerisini düşünme ben Kaptan Sakin Türk'ün kitabı sayesinde GOC u bir kerede verdim ... Moderatör tarafından düzenlendi: 9 Eki 2017
Kaptan Sakin Türk'ün DF storede satılan çalışma kitabını al gerisini düşünme ben Kaptan Sakin Türk'ün kitabı sayesinde GOC u bir kerede verdim ...
D dogusaydogdu Küpeşteci Denizci 16 Kas 2014 #4 O kitap yeter Moderatör tarafından düzenlendi: 9 Eki 2017
J jjjeeemmm Denizci Denizci 18 Şub 2015 #5 DFS kazandırır Moderatör tarafından düzenlendi: 9 Eki 2017
D david15 Denizci Denizci 27 Şub 2015 #6 Evet iyidir set halinde konu anlatım ve sorularlar ile cevap anahtarı ve Soruların yorumlanıp cevaplanması . tavsiye ederim. Moderatör tarafından düzenlendi: 9 Eki 2017
Evet iyidir set halinde konu anlatım ve sorularlar ile cevap anahtarı ve Soruların yorumlanıp cevaplanması . tavsiye ederim.
metin_21 Küpeşteci Denizci 10 Mar 2015 #7 slm arkadaşlar bana bir elektirik balığı lazım sizden yardım istiyorum