GMDSS GOC Yazılı Sınavı Çalışma Paketi (İndir)

Sınavlarda başarılı olan arkadaşlar buradan aldıkları notları, çalışma yöntemlerini belirtirlerse girecek arkadaşlar için konunun emsal teşkil etmesi önemlidir.

onur sevinçler..5 kere çalışıp kazanamadığım sınavı,sayende,bölük pörçük notlarına 2 gün baktım ve kazandım..Allah senden razı olsun,inşallah sana döner gelir bu büyük sevapların..Hadi mutlu anların olsun

Hocam bu son 2 sinavdir cikan bometre/bomometre sorusu var ve bu hesap nasil oluyor bilmiyorum soru tam ezberimde yok vakıf olan bir arkadasta aciklayabilirse sevinirim cok önemli ...(elektrolit yogunlugu ölçme hesap ? )

16.07.2016 tarihinde yapılamayan GMDSS Yazılı Sınavı 30.07.2016 saat 09:00 tarihine ertelenmiştir. Uygulama sınavı da 06.08.2016 tarihinde sabah 08:00'da başlayacaktır.

Önceki dönemlerde GMDSS yazılı sınavından başarılı olup, GMDSS uygulama sınavına girmek
isteyen adaylar 19.07.2016 Salı akşamı saat 15:00’a kadar, Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi / Ortaköy – Beşiktaş - İstanbul içerisinde yer alan GASM Başkanlığına (3 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, 86 TL.’lik yeni sınav harç dekontu ve dilekçeleri ile) müracaat yapabilirler.

Adayların uygulama sınavlarına alınma sırası;
- GMDSS GOC adayları (alfabetik isim sırası ile)
- Önceki dönemlerde GMDSS GOC yazılı sınavından başarılı olan adaylar (alfabetik isim sırası
ile)
- GMDSS ROC adayları (alfabetik isim sırası ile)
- Önceki dönemlerde GMDSS ROC yazılı sınavından başarılı olan adaylar (alfabetik isim sırası
ile)
- GMDSS REO adayları (alfabetik isim sırası ile)
- Önceki dönemlerde GMDSS REOO yazılı sınavından başarılı olan adaylar (alfabetik isim sırası
ile)
- Cumartesi günü sınavları yetişmeyen adayların sınavlarına Pazar günü devam edilecektir.
Uygulama sınav sonuçlarına itiraz kabul edilmeyecektir.

Geri