E edinburgh Denizci Denizci 19 Ara 2013 #1 ROC sertifikası olan GOC sınavına girmek istese kursa gitmesi şart olur mu acaba?
O Onur SEVİNÇLER Misafir 19 Ara 2013 #2 GOC Kurs sertifikası ile isterseniz ROC sınavına girebilirsiniz ancak ROC Kurs Sertifikası ile GOC Sınavına giremezsiniz müfredat eksikliği yüzünden
GOC Kurs sertifikası ile isterseniz ROC sınavına girebilirsiniz ancak ROC Kurs Sertifikası ile GOC Sınavına giremezsiniz müfredat eksikliği yüzünden
E edinburgh Denizci Denizci 19 Ara 2013 #3 Teşekkürler Onur Kaptan Yukarıda yanlışlıkla sertifika olarak yazmışım. Sormak istediğim, ROC ehliyeti olan Ehliyetini GOCa yükseltmek istese 17 gün kursa gitmesi gerekir mi yoksa direk GOC sınavına girebilir mi
Teşekkürler Onur Kaptan Yukarıda yanlışlıkla sertifika olarak yazmışım. Sormak istediğim, ROC ehliyeti olan Ehliyetini GOCa yükseltmek istese 17 gün kursa gitmesi gerekir mi yoksa direk GOC sınavına girebilir mi
O Onur SEVİNÇLER Misafir 19 Ara 2013 #4 kurs zorunludur ancak denizcilik okulu mezunuysanız onaylı eğitim kurumundan, kurs zorunlu değildir
E edinburgh Denizci Denizci 19 Ara 2013 #5 Deniz harp okulu mezunları için kursa gitmeye gerek olmaz herhalde bu durumda, direk sınav başvurusu olabilir diye anladım? teşekkürler
Deniz harp okulu mezunları için kursa gitmeye gerek olmaz herhalde bu durumda, direk sınav başvurusu olabilir diye anladım? teşekkürler
F fatihhh Küpeşteci Denizci 20 Ara 2013 #6 Arkadaslar bu en az ROC zorunlulugu hangi tarihten itibaren gecerli olacak? 1 Ocak 2014 de yururluluge giriyor mu?
Arkadaslar bu en az ROC zorunlulugu hangi tarihten itibaren gecerli olacak? 1 Ocak 2014 de yururluluge giriyor mu?