Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
goss - gemiadamları online sınav sistemi. artık yeterliliğini yükseltmek için internetten online sınava giriyorsun.sınava girmeye hakkazanınca liman başkanlığında mail adresine şifre yollanıyor. ve o şifreyle siteye girip randevu alıyorsun sınavlar için. eğer kalırsan 1 ay beklemen gerekiyor randevu için. goc- gmdss opearator cert. geminin kalkması için 2 zabitte olması gerekiyor. onun sınavı ayrı. gemideli haberleşme cihazlarını kullanabilmek için. daha kolay iş bulmak için kesinlikle alınması gerekiyor.
Teşekkürler 11. Sınıfım ve ben nasıl çalışabilirim hangi kitaplar yardımcı olur bana dergiden bahsettiler ama tam olarak bilmiyorum yardımınızı bekliyorum...
Stajını yapmadan sınava girmeyeceksin zaten önce açık deniz stajını tamamlayacaksın,
12 ay , ardından GOSS sınavlarına gireceksin, gemide çalışırım diyorsan Akademi Denizciliğin sınavlar hakkında yayınları/kitapları mevcut,
Ayrıca sitemizde de GOSS sınavlarında çıkan sorular paylaşıldı giren arkadaşlar tarafından,
Ordan bakarak da çalışabilirsin.