G gencdenizci-34 Küpeşteci Denizci 3 Tem 2014 #1 Merhabalar; Hergüner Denizcilik hakkında bilgisi olan var mı? Simsar sanırım ama bir şey bilen var mı ? Selametle...
Merhabalar; Hergüner Denizcilik hakkında bilgisi olan var mı? Simsar sanırım ama bir şey bilen var mı ? Selametle...
O Onur SEVİNÇLER Misafir 3 Tem 2014 #2 hergüner denizcilik firma değil, gemi adamları kursları veren bir kurumdur
G gencdenizci-34 Küpeşteci Denizci 3 Tem 2014 #3 Makine Stajyeri aranıyordu iş ilanı paylaşınca simsar olduğunu düşündüm evet internet sitelerini görmüştüm farklıdır belki diye düşündüm.
Makine Stajyeri aranıyordu iş ilanı paylaşınca simsar olduğunu düşündüm evet internet sitelerini görmüştüm farklıdır belki diye düşündüm.
H Hasan Basri Şen Küpeşteci Denizci 3 Tem 2014 #4 HERGÜNER GEMİ ADAMLARI EĞİTİM MERKEZİ OLUP KOCAELİ HEREKE'DE BULUNMAKTADIR
G gencdenizci-34 Küpeşteci Denizci 3 Tem 2014 #5 Arkadaşlar hergüner denizcilik tarafınızı arar ise itibar etmeyin dolandırıcır. Bugün itibariyle foyası ortaya çıktı. Adem Kaptan diye birisi.
Arkadaşlar hergüner denizcilik tarafınızı arar ise itibar etmeyin dolandırıcır. Bugün itibariyle foyası ortaya çıktı. Adem Kaptan diye birisi.