Kherson

captainluger

Denizci
Denizci
En sevdiğim ukrayna limanı,seaman club hemen çıkış kapısının yanında,az yukarısında chocolate club var,güzel yer ben sevdim kısaca..
Not;Chocolate clup tavsiye edilir :)

Ukrayna limanları başlıgını görünce Nikolayev limanı ile ilgili bir başlık ile karşılaşacağımı ummuştum ama olmadı. Giden arkadaşlar orayı da anlatabilir. Ukrayna'da gittiğim tek limandı ve insana huzur veren bir yerdi.

Valla ukraynanın diğer şehirlerini bilmiyorum ama nikolayev de tanıştığım kız tek kelimeyle muhteşemdi :)

ukraynanın bütün limanlarına gittim.ama toplıst de 1 numarada hangi liman denilirse nıkolaev her zaman 1 numaradır benim için.nıkolaevden bi daire aldım ve kontrat bitiminde en az 2 dinleniyorum nıkolaevde,istanbul aklıma bile gelmiyor.eğer o limana yolu düşen meslektaşlarım olursa şiddetle dışarı çıkmanızı tavsiye ederim.insanları,yaşam biçimiyle harika bir şehir.4 gün önce döndüm nıkolaevden kontrat bitimi yine oradayım kısmetse.allah tüm meslektaşlarıma selamet,sağlık versin.

evet ben de 2 sefer atma şansı yalamıştım. alina isimli bir bayanla tanıştım olmaz böyle bir güzellik. ve night club olarak storm ve ilizyon u öneririm.

Geri