G Gülşah Zongur Denizci Denizci 31 Ağu 2007 #1 eve t arkadaşlar bakalım bizim okuldan kimler var her çıksın ortaya hıhben gülşah güverte :8
H hollofhonor Küpeşteci Denizci 2 Eyl 2007 #4 ewt ben gecen senekı mezunlardan makııne bolumu bolum 1.sı
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 13 Eyl 2007 #11 Ben de geldim Bu sene hep beraberis bi düşünelim nası oluyo bu Bebbişşş diorum başka bişe demiorum
S seyyah Denizci Denizci 21 Eyl 2007 #15 geliyorum bekleyin...... çookk yakında aranıza katılcam arkadaşlar bekleyin...bütün engellere rağmen başaracağıma inanıyorum beni desteklerseniz sevinirim hepinize hayatta başarılar....((çünkü denizler benim evim başka yerde yapamam ...))
geliyorum bekleyin...... çookk yakında aranıza katılcam arkadaşlar bekleyin...bütün engellere rağmen başaracağıma inanıyorum beni desteklerseniz sevinirim hepinize hayatta başarılar....((çünkü denizler benim evim başka yerde yapamam ...))
G Gülşah Zongur Denizci Denizci 24 Eyl 2007 #16 Kaptan Kullanıcımızdan alıntı: Ben de geldim Bu sene hep beraberis bi düşünelim nası oluyo bu Bebbişşş diorum başka bişe demiorum Hepsini görmek için tıklayın... aşkım senin ne işin var burda senin yerin burası değilhıh hıımıh
Kaptan Kullanıcımızdan alıntı: Ben de geldim Bu sene hep beraberis bi düşünelim nası oluyo bu Bebbişşş diorum başka bişe demiorum Hepsini görmek için tıklayın... aşkım senin ne işin var burda senin yerin burası değilhıh hıımıh
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 24 Eyl 2007 #17 Ollsun bi slm verim dedim Tmm tmm Gittim ben
D d3nizci Küpeşteci Denizci 20 Oca 2009 #20 bende geldim... 05 Güverte Mezunu Emrah Akkaş. / 2nd Officer