Merhabalar,
Bu Kategoride çalışmış olduğunuz Şirketlerle aranızda oluşan Maaş ve Alacağınız ödemeler ile ilgili problemleri bizlerle paylaşabilirsiniz.
Böylece o şirkete gidecek olan arkadaşlarımız da bu durumdan haberdar olacaktır.
Şimdiden Kişisel Yorum Gönderen Herkese Teşekkürü Bir Borç Bilirim.
BAYRAKTAR DENIZCILIK;6+1=11500 TL ye Kaptan Arif Bayraktar Gemisine Gittim;5.5 ay uzerinden ikramiye vermemek icin indirdiler,sonrada kendi elemanlari olan kpt larina hakkimda duzmece rapor yazdirip ikramiye hakkimin olmadigini iddia ediyorlar ,dahz sonra ogrrndigime gore bu sekilde bircok personele uygulamislar
Geçmiş olsun. Bende zabitlikte ikinci gemim bu şirketin gemilerin birisindeydi. Bayraktar ilk ve son olmuştu benim içinde.
6 ay çalışmıştım. Kontrat paramı gemiden ayrıldıktan 3 ay sonra yüksek yerlere şikayet ederek zar zor almıştım. Yani bunlar 2012 de böyleydiler.
Ayrıca maaş 2 farklı şirketten yatarak, sgk primin düşük gösteriyorlar ve buda seni geleceğinde olmuşuz bir unsur.
Kumanya ve gemiadamı kalitesi zaten iyi değil. Benim için, o zamanlarda mesleğin başlarında biri olarak ilk basamak sayılacak bir firmaydı. Kaliteli bir zabit oraya yıllarını vermez.
DENİZCİLERE Özel ÜrünlerDFS.com.tr'de! |
|---|

DENİZCİLERE Özel Ürünler