S shinnoq2 Küpeşteci Denizci 7 Şub 2015 #1 Merhabalar ben 3000 kw makina zabitiyim makinadan güverteye geçiş var mış dıye duydum bilgisi olna varsa bilgi verebilir mi?
Merhabalar ben 3000 kw makina zabitiyim makinadan güverteye geçiş var mış dıye duydum bilgisi olna varsa bilgi verebilir mi?
CeMoX Denizci GOLD Denizci Denizci 11 Şub 2015 #2 hem 3000 kw makine zabitisin 3000 gt güverteci olup ne yapacaksın zaten zebille adam var piyasada şimdiki aklım olsa makineci olurdum
hem 3000 kw makine zabitisin 3000 gt güverteci olup ne yapacaksın zaten zebille adam var piyasada şimdiki aklım olsa makineci olurdum
S sonerataman Küpeşteci Denizci 28 Eki 2015 #3 Makinadan güverteye geçmek pek mantıklı değil bence.bazı guverteciler makinacı olmadığı için pişman oluyorlar.
Makinadan güverteye geçmek pek mantıklı değil bence.bazı guverteciler makinacı olmadığı için pişman oluyorlar.
S samet33 Küpeşteci Denizci 2 Kas 2015 #4 CeMoX Kullanıcımızdan alıntı: hem 3000 kw makine zabitisin 3000 gt güverteci olup ne yapacaksın zaten zebille adam var piyasada şimdiki aklım olsa makineci olurdum Hepsini görmek için tıklayın... güverteye geçebilme şansı varmı
CeMoX Kullanıcımızdan alıntı: hem 3000 kw makine zabitisin 3000 gt güverteci olup ne yapacaksın zaten zebille adam var piyasada şimdiki aklım olsa makineci olurdum Hepsini görmek için tıklayın... güverteye geçebilme şansı varmı
I iceberg Küpeşteci Denizci 6 Mar 2016 #5 öyle bir şey şimdi yok, 50 sene önceydi o dediğin ilk denizciler.zamanında..bence makine de kal!!!!sadece tavsiye
öyle bir şey şimdi yok, 50 sene önceydi o dediğin ilk denizciler.zamanında..bence makine de kal!!!!sadece tavsiye