C colorblind Küpeşteci Denizci 20 Oca 2016 #1 Periyodik sağlık raporu alırken sahil sağlıkta göz kontrolü kalktı mı yakın zamanda yaptıranlar var mı? acil yardımlarınızı bekliyorum...
Periyodik sağlık raporu alırken sahil sağlıkta göz kontrolü kalktı mı yakın zamanda yaptıranlar var mı? acil yardımlarınızı bekliyorum...
C colorblind Küpeşteci Denizci 22 Oca 2016 #4 çok garip bazılarına yapılıyor bazılarına yapılmıyor sanırım sorduklarımın çoğu sevk öncesi yapıldığını söylediler.
çok garip bazılarına yapılıyor bazılarına yapılmıyor sanırım sorduklarımın çoğu sevk öncesi yapıldığını söylediler.
C colorblind Küpeşteci Denizci 22 Oca 2016 #5 Inch Kullanıcımızdan alıntı: göz kontrolü yok, hastanede yapılıyor. Hepsini görmek için tıklayın... sizin söylediğiniz genel muayene sanırım ben periyodik muayeneden bahsediyorum... periyodik muayenede hastanede göz yok limanda yapılıyormuş.
Inch Kullanıcımızdan alıntı: göz kontrolü yok, hastanede yapılıyor. Hepsini görmek için tıklayın... sizin söylediğiniz genel muayene sanırım ben periyodik muayeneden bahsediyorum... periyodik muayenede hastanede göz yok limanda yapılıyormuş.