DENİZCİLERE Özel ÜrünlerDFS.com.tr'de! |
|---|
4. soruya düşünmeden cevap verdim, doğru cevap hizmet gemisi olmadığı için, Balıkçı gemisidir.
evet ama soruda zorunlu değildir diyor! yani ister taşır ister taşımaz.
15 metreden büyük balıkçı gemilerinde zorunludur denmiş kuralda.
şıklarda balıkçı gemisi derken 15 metreden büyük diye belirtilmesi lazımsı, çünkü gemi kuvvetle yürütülen tekne demek, balıkçı sandalı da bir gemidir fakat ais zorunlu değildir. yani 15 metreden büyük diye belirtilmesi lazımdı.
doğru cevap savaş gemisi.
b bölgesi sancak şamandıraları şekil olarak konik sütün veya kazık şeklinde olabilir fakat tepelikleri konik olma şartı vardır, a bölgesi içinde aynıdır kardeş. şekiller aynıdır sadece renkler farklıdır.
eğer soruda b bölgesi sancak tercihli kanal şamandıraları sorduysa (onu belirtmedin) ozaman kırmızı yeşil kırmızı olur
anladım kardeş,
lateral şamandıralarda renklendirme yukardan aşağıya doğrudur yani dikey.
b bölgesi sancak tercihli şamandıra yukardan aşağıya kırmızı yeşil kırmızıdır.
geçtinmi seyirden?
1) gps sistemi ufkun ... derece üstünde ... adet yerlestirilmiştir diye bi soru vardı ?
A) 15-4
B) 25-4
C) 45-2
D) 90-6
E) 5-4
bu soru benim de çok kafamı karıştırdı.sosyal paylaşım sitelerinde aynı soruyu farklı seçeneklerle soran arkadaşlar oldu.bu soruyu açıklayabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.
1- Hava-Su-Katı
Ses sırası ile en fazla katı sonra sıvı ve son olarak gaz cisimlerde daha hızlı yayılırlar. Bu durumda ortamın yoğunluğu arttıkça sesin iletim hızı artar sonucunu çıkartabiliriz.
DENİZCİLERE Özel ÜrünlerDFS.com.tr'de! |
|---|