Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sınavları 2 yılda veya 6 hakkında da geçemeyen tekrar kursa mı gidecek? örneğin sınavlara başlama tarihinden itibaren 2. yılın sonunda 2 dersten kaldın.sonraki mevzuat nedir?
6 sınav sonunda tek ders hakkı var. eğer bir dersiniz kalmışsa tek ders sınavından faydalanabilirsiniz. 2 yıl sonunda bir dersi verememiş olsanız dahi hepsinden kalmış sayılıyorsunuz.Tekrar liman başkanlığına başvurup sınav giriş belgesi alıyorsunuz.
2 yıllık süreç limana başvurduğumuz tarihten itibarenmi yoksa ilk sınava girdiğimiz tarihten itibarenmi başlıyor? Benim için çok önemli bir durum,Net bilgisi olan arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.
2 yıllık süreç limana başvurduğumuz tarihten itibarenmi yoksa ilk sınava girdiğimiz tarihten itibarenmi başlıyor? Benim için çok önemli bir durum,Net bilgisi olan arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.