T tuana Küpeşteci Denizci 18 Oca 2012 #22 selam arkadaslar banada lazım sorular sınırlı ehlıyet ıcın elınde soru bulunan bana emaıl atabılır mı sımdıden sag olun
selam arkadaslar banada lazım sorular sınırlı ehlıyet ıcın elınde soru bulunan bana emaıl atabılır mı sımdıden sag olun
B bahcekapi_2010 Küpeşteci Denizci 29 Oca 2012 #23 bakteri_16 Kullanıcımızdan alıntı: bu kadar meraklanmayın sorular sınavda daha kolay Hepsini görmek için tıklayın... TŞK EDERİM. BURADAKİ YAZILAR İÇİNDE BENCE EN OLUMLU MESAJ SİZİN YAZDIĞINIZ... SORU İLLAKİ BULUNUR BİR YERDEN.
bakteri_16 Kullanıcımızdan alıntı: bu kadar meraklanmayın sorular sınavda daha kolay Hepsini görmek için tıklayın... TŞK EDERİM. BURADAKİ YAZILAR İÇİNDE BENCE EN OLUMLU MESAJ SİZİN YAZDIĞINIZ... SORU İLLAKİ BULUNUR BİR YERDEN.
B berkexx77 Küpeşteci Denizci 1 Eyl 2014 #26 dfs market ten kitap sipariş ettim 4 gün oldu henüz gelmedi tel.açmıyorlar bir sakatlık olurmu
O onurolca85 Küpeşteci Denizci 29 Eki 2014 #27 Arkadaşlar Sınırlı Vardiya Zabitinden Sınırlı Kaptan olmak için sınırlı vardiya zabitinde verdiğimiz dersleri tekrar giriyormuyuz. ?
Arkadaşlar Sınırlı Vardiya Zabitinden Sınırlı Kaptan olmak için sınırlı vardiya zabitinde verdiğimiz dersleri tekrar giriyormuyuz. ?