Stajyerin Uslûbü

• Konuyu açan Konuyu açan TRKNSNDL
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
T

TRKNSNDL

Misafir
Öncelikle herkese merhabalar, Allah selamet versin efendim.
Ben DUİM 1.sınıf öğrencisiyim ve bu yaz minimum 3 aylık staja gideceğim inşallah.
Benim sorum şu ki, staj başvurusu için gideceğim zaman bir personel müdürüyle nasıl konuşmak daha uygundur? Yani pat diye "efendim yaz dönemi kısa stajım için şirketinizi düşünüyorum politikanız ne yöndedir?" gibi mi yoksa bir muhabbete girme şekli mi olacaktır. Benim düşüncem ikincisi yönünde ama biraz heyecan yapacağımdan düzgün de konuşamayabilirim bilemiyorum. Acaba sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir, daha önce staja gitmiş abilerim ve ehliyetini almış zabitlerim umarım yardımcı olacaklardır, teşekkür ederim...

rahat ol. kendin ol. istedigini tam anlamiyla belirt gerisi gelecektir. iyi firmalara gitmeni tavsiye ederim. staj daha sonraki yani zabit oldugun zamanlarda sana iyi bir referans teskil edebilir. o firmada kalmak gibi. Allah yolunu acik eylesin. Selametle.

heycan yapacak bişey yok rahat olman ve kendine güvenmen en önemlisi formunu doldurursun başvuru için kendinden emin şeklde de konuşman yeterlidir ama sana tavsiyem şimdiden görüşmelere başla yaza bırakırsan eğer zorlanırsın staj yeri bulmakda bunu bir çoğumuz yaşadı... iyi şirketleri seçmeni tavsiye ederim kolay gelsin kardeşim

Geri