Yağcı Sınavı için Tavsiyeler

ferrari 786

Küpeşteci
Denizci
daha önce sınava girmiş arkadaşlar hatırladığınız soruları söyleyebilir misiniz?yağcı sınavıyla ilgili .çünkü hiçbir bilgim yok sınavda ne sorulacağıyla ilgili.
trabzon volkan

bende yarın samsunda gireceğim ama kaynaklarım çok yetersiz internette herşey var ama yağcılıkla ilgili hiç bir soru ve cevap yok kafam çok karışık 2gün sonra sınavdan dönmüş olurum dşüncelerimi ve soruları paylaşacağım iyi forumlar..

Arkadaşlar öncelikle merhaba.. Belki sizler için geç olmuş olabilir ama , diğer arkadaşlar için gerekli olacaktır umarım . Ben faydasını bizzt kendim gördüm.Elimde Makina/Yağcı sınavında çıkabilecek olan 57 tane net soru ve cevapları var. Eğer ilgilenirseniz ; İlgilenmem@gmail.com ' a mail atarsınız bana. Emin olun % 75 çıkıcak olan sorular ben girdim örneğin 24-25-26 ağıstos İstanbul Sınavına ve başarıyl geçtim allahın izniyle..İyi bakın kendinize hoşçakalın

bugün girdim sınava daha az önce..

soruları söyliyimm
1. basınçlı ilk hareket sistemlerinde basınçlı hava nasıl elde edilir.. bu hava neden sık sık dreyn edilir?
2.ilk hareketi yapılan makinenin devrine ulaşamasının sebepleri..
3.can salı suyun kaç m altında otomatik açılır...

ARKADAŞLAR İSTANBUL LİMANINDA SINAVA GİRDİM BUĞÜN HERKEZE FARKLI FARKLI SORU YAĞCI NE İŞ YAPAR,CAN SİMİTİ,CAN KURTARMA ARAÇLARI,2-4 ARASI SORU SORARLAR NERDEN MEZUN OLDUN HANGİ İŞLERİ YAPTIN EĞİTİMDE NE GÖRDÜN SOHBET HAVASINDA YAPILIYOR VE KARŞINDAKİ İNSANLAR ALLAH İÇİN İYİ İNSANLAR....

Geri