M murat kap. bodrum Küpeşteci Denizci 21 Mar 2011 #1 yat kaptanı seyir dersinin bugüne kadar çıkan sınav soru ve cevaplarını banada atarsanız sevinirim. muratacarbodrum@hotmail.com
yat kaptanı seyir dersinin bugüne kadar çıkan sınav soru ve cevaplarını banada atarsanız sevinirim. muratacarbodrum@hotmail.com
E eray35 Küpeşteci Denizci 15 Kas 2012 #5 arkadaşlar banada çıkan soru ve cevapları eğer varsa gönderirseniz sevinirim eraynalbant@hotmail.com
E ens1980 Küpeşteci Denizci 30 Oca 2013 #6 slm arkadaşlar seyir sınavına gireceğim elinizde soru ve cevap varsa banada atarsanız memnun olurum herkese başarılar ensar-saracoglu@hotmail.com.tr
slm arkadaşlar seyir sınavına gireceğim elinizde soru ve cevap varsa banada atarsanız memnun olurum herkese başarılar ensar-saracoglu@hotmail.com.tr
Z zubeyir35 Küpeşteci Denizci 5 Şub 2013 #7 arkadaşlar sorular ve cevapları için zubeyirakuzum@hotmail.com teşekkürler.
M Mahmut Çoban Misafir 5 Şub 2013 #8 Neden herkes mail bekliyor ve soru istiyor? Havuza bir şey koymadan, emek harcamadan kim, neden soru göndersin? Bana göre yanlış yapılıyor.
Neden herkes mail bekliyor ve soru istiyor? Havuza bir şey koymadan, emek harcamadan kim, neden soru göndersin? Bana göre yanlış yapılıyor.
S siar Küpeşteci Denizci 27 May 2013 #9 sınav sorularını banada gönderebilirseniz çok memnun olurum siarmarangoz@gmail.com teşekkürler
S samlock Küpeşteci Denizci 3 Eyl 2014 #10 Bu sorular atılır mı bilmiyorum ama eğer atacak biri varsa kursa yeni başladım soruları bana da atatsanız sevinirim teşekkürler ilkkkerr@hotmail.com
Bu sorular atılır mı bilmiyorum ama eğer atacak biri varsa kursa yeni başladım soruları bana da atatsanız sevinirim teşekkürler ilkkkerr@hotmail.com
I izmirli efe Küpeşteci Denizci 9 Eyl 2014 #11 Beyler link veya msn vererek değilde soruları buraya atsanız çok süper olur
S s374 Küpeşteci Denizci 7 Ara 2015 #12 arkadaslar 3 dersım kaldı banada sınav sorularını atabılırmısınn tsk ederım herkeze derslerde basarılar dılerım..
arkadaslar 3 dersım kaldı banada sınav sorularını atabılırmısınn tsk ederım herkeze derslerde basarılar dılerım..