D denizci 35 Küpeşteci Denizci 10 Haz 2015 #1 arkadaşlar ing yeni sorularla karşılaşanlar varsa paylaşabilirler mi
S SKRTKR Küpeşteci Denizci 6 Tem 2015 #2 Ben bugün antalya'da girdim 5 tane soru vardı yeni makine için Unexpected contact ile alakalı kaza oluyorsa neye dikkat ederseniz cvbı: Inspecting unsafe conditions Pistonlar farklı maddelerden yapıldığı için distortion ve_____ dikkat edilir cvb:cracks dedim Diğer 3ünü maalesef hatırlamıyorum
Ben bugün antalya'da girdim 5 tane soru vardı yeni makine için Unexpected contact ile alakalı kaza oluyorsa neye dikkat ederseniz cvbı: Inspecting unsafe conditions Pistonlar farklı maddelerden yapıldığı için distortion ve_____ dikkat edilir cvb:cracks dedim Diğer 3ünü maalesef hatırlamıyorum
S SKRTKR Küpeşteci Denizci 7 Tem 2015 #3 Kazanlarda sludge formation ne ile önlenir Polymer threathment << PH Surface Diğer şıkları hatırlamıyorum Gemi tershanedeyken neyin klarens ölçüleri alınır Pervane ile ilgili şıklar var Stern tube ile ilgili bir tane şık var ben bunu yaptım
Kazanlarda sludge formation ne ile önlenir Polymer threathment << PH Surface Diğer şıkları hatırlamıyorum Gemi tershanedeyken neyin klarens ölçüleri alınır Pervane ile ilgili şıklar var Stern tube ile ilgili bir tane şık var ben bunu yaptım